om mig

 

 

 

nä fy,nå'n björn vill jag då inte jaga...

Här är jag i mitt rätta element,på en fjälltopp....fast jag är född och uppvuxen mitt i de dalsländska skogarna så är min dragningskraft till fjället otroligt stark.Det känns som om jag får en extra lunga när jag kommer till fjälls.Jag har även förmånen att ha en underbar familj som också älskar fjällen.Eftersom jag sen barnsben har haft jakten som en livsstil så har det ju hunnit bli några dagar med bössan på ryggen med mina fyrbenta vänner.Att gå ut en tidig höstmorgon å stryka kopplet på en duktig hunn är nå't som får min kropp att må bra.

Våra hundar!

Från vänster främre raden:Evelina,Shiva,Wixen,Zero och Vilma.

Bakre raden:Isa,Roger,Rajo och Blixten.

Med dessa hundar så jagar vi ripa,tjäder,orre,järpe,mård,grävling,björn,älg,lo,vildsvin,m.m

 

Radarparet Rajo och Blixten har jag många,långa,nervkittlande och oliderligt spännande jakter att tacka för...dom är de två stora kuggarna i mitt nuvarande jakthjul.Timme efter timme,mil efter mil i ur å skur,fjäll upp å fjäll ner,genom böljande skogar och glimrande sjöar har jakterna gått..å fler lär det bli,dom är ju bara 6 år gamla.

 

Som egen företagare så utför jag allt inom jakt: jaktguide, hundförare,injagning av hundar,föreläsningar mm. Som trubadur åker jag land och rike kring och spelar mina jaktrelaterade låtar på jaktmässor , jägarfester, bygdegårdar och alla möjliga tillställningar. Skogsröjning, trädfällning och skogsmaskinist är en stor del av verksamheten.